Széchényi 2020

Tudományos eredmények disszeminációja az Eszterházy Károly Főiskolán

TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-12-0050


Családi nap

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az Eszterházy Károly Főiskola által szervezett Családi napok 2014 programról, amelyen diákok és szülők részvételére egyaránt számítottunk.


 Családi nap

TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0050

 

Kedves Szülők és Diákok!

 

A Családi nap központi gondolata, hogy a pályaválasztás előtt álló diákok és szüleik közvetlen betekintést nyerhessenek az Eszterházy Károly Főiskola képzési kínálatába és tudományos kultúrális életébe, ezzel is segítve döntésüket. 


A program a Családi napok nevet kapta, mely lehetőséget kínál a szülők számára is a részletes tájékoztatására. Rövid bemutatkozás után a résztvevők meghallgathatják Kalóné Szűcs Erzsébet Felvételi és Képzésszervezési Osztályvezető tájékoztató előadását a felsőoktatás rendszeréről, a jelentkezés menteréről és a felvételi pontszámításról.

Ezután Vécsei Zoltán Osztályvezető tartja meg beszédét, hogy milyen Hallgatói Szolgáltatásokat tud nyújtani a Főiskolánk az ide jelentkező hallgatóknak, és milyen Hallgatói élet zajlik a Főiskolánkon.

Végezetül a Kortárssegítő Mentálhigiénés Tanácsadó Iroda (KoMeTI) egyik gyakornokának prezentációját hallgathatják meg.

 

Az előadások után a Varázstorony Természettudományi Pályaorientációs és Módszertani Központjának és a Főiskolánkat bemutató 3D-s kisfilm megtekintésére nyílik lehetőség.

 

A második napon, a reggeli órákban a diákok szüleikkel és kísérőikkel egy körséta keretein belül megismerhetik a főiskolai Campus területét, mint például a  Sporttudományi Intézetet, az Invest Sportcentrumot és a kollégiumokat, majd megtekinthetik az alábbi főiskolai kutatócsoportok működését, Főiskolánk Tanszállodáját és Könyvtárát:

 

- Élelmiszeritudományi Központ

- EKF-EST (Észak-magyarországi Egészségfejlesztési és Sporttudományi Tudásközpont)

- EGER-FOOD REgionális Tudásközpont

- IOT Kutatóintézet ("Internet of Things")

- Hotel E*Stella

- Tittel Pál Könyvtár és Médiacentrum

 

2014.11.28. Eszterházy Körkép Családi nap tudósítás

 

 

Kapcsolódó dokumentumok:

 

Családi nap_elő,hátlap

Családi nap_tartalom,programok

 


< Vissza