Széchényi 2020

Tudományos eredmények disszeminációja az Eszterházy Károly Főiskolán

TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-12-0050


Tudományos Derbi

Az Eszterházy Károly Főiskola Tudományos Derbijére olyan csapatok jelentkezését vártuk, akik játékos formában szeretnének tanulni és megszerzett tudásukat próbára tenni.


Tudományos Derbi I.

Tudományos Derbi II.

TÁMOP-4.2.3-12/1KONV-2012-0050

 

Kedves Olvasók!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az Eszterházy Károly Fősikola két alkalommal is megrendezte az egri Középiskolák közötti Tudományos Derbi vetélkedőt.

 

Mind a két rendezvénynek a célja az volt, hogy a diákok jól érezzék magukat, és pozitív élémenyekkel távozzanak a vetéledőről, de többek között betekintést nyerhettek a Leányka úti Campus területén található főiskolás épületeinkbe, tanárainkkal és hallgatóinkkal találkozhattak a feladatok során.

A rendezvény keretein belül a résztvevők még megismerkedhették a főiskolán folyó kutatásokkal (ROBOTIKA labor, RFID labor) illetve a Természettudományi Karunk rejtelmeivel.

 

A verseny lebonyolítására az Eszterházy Károly Főiskolán a Leányka Úti Campus területén került sor.

 

A versenyzők a nevezési lapot a toborzó előadásunk után vagy személyesen az Almagyardombi kollégium Hallgatói Szolgáltató Központ irodáiban ('B' épület - Egészségház u. 4. és Almagyardombi Kollégium fsz. - Leányka u. 6.) tudták leadni.

  

A Vetélkedőn résztvett diákoknak emléklapot osztottunk ki, illetve az I-III. helyezettet különböző díjakban részesítettük.

 

A feladatokról további részleteket és a megoldásukhoz segítséget a következő linken tudnak letölteni: ITT

 

 

Kapcsolódó dokumentumok/letöltések:

 

Tudományos Derbi_nevezési lap

Tudományos Derbi_plakát

Tudományos Derbi_feladatok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


< Vissza